RUBINETA ETNA + Thermo-15 dušas sistēma 625028

Zoom
Rubineta
Par preces pieejamību lūdzam sazināties ar tirdzniecības pārstāvi tālr. 26404048

Dušas stienis ETNA un jaucējkrāns THERMO-15 ir ideāli piemērots klientiem, kuri meklē ērtības un unikālu risinājumu nelielai dušai. Minimālistiskais dizains, ko iedvesmojis skandināvu stils, var būt labs risinājums ikvienai telpai. Šis komplekts ir viegli uzstādāms, tā stiprinājums ir stabils un drošs.
Šajā komplektā ir iekļauts viens no populārākajiem THERMO sērijas jaucējkrāniem. THERMO-15 jaucējkrāns nodrošina noteiktas temperatūras ūdens padevi un aizsargā Jūs no iespējamiem ūdens temperatūras un spiediena kritumiem.

Komplekts:
– Nerūsējošā tērauda dušas stienis ETNA
– Jaucējkrāns THERMO-15
– Dušas klausule DINA (Ø – 225 mm)
– Rokas duša DORA (Ø – 110 mm, 5 funkcijas)
– 150 cm nerūsējošā tērauda dušas šļūtene

Unikālā automātiskā temperatūras uzturēšanas sistēma garantē pastāvīgu, komfortablu un drošu dušas ūdens temperatūru neatkarīgi no karstā vai aukstā ūdens svārstībām ūdensapgādes sistēmā.

Jaucējkrāna konstrukcijā izmantota augstākās klases termostata kasete ar termoelementu Vernet (Francija).

RubiBrass – īpaša sastāva misiņa sakausējums. Šajā ilgtspējīgajā un cilvēka veselībai nekaitīgajā sakausējumā ir maksimāli samazināts svina un citu materiālu, kuri var reaģēt ar dzeramo ūdeni, daudzums.

SolidChrom – ilgtspējīgs un izturīgs augstākās klases hroma pārklājums. Šis pret nodilumu izturīgais īpaši biezais (20-25 mikronu) hroma pārklājums ne tikai priecēs jūs daudzus gadus, bet tai ir arī antibakteriālas īpašības.

Neoperl aerators: zems trokšņa līmenis, ilgāks kalpošanas laiks, ideāla ūdens plūsmas kvalitāte, uzlabota aizsardzība pret kaļķiem. Vācijas uzņēmums Neoperl ir pasaulē vadošais aeratoru ražotājs.

Garantija: 5 gadi korpusa hermētiskumam; 5 gadi keramikas kasetnei; 5 gadi savienojuma šļūtenēm; 24 mēneši komponentiem (dušas galva, dušas šļūtene).

  • Sistēma, kas novērš šļūtenes sagriešanos.
 
 

Klients, kas nopirka šo preci arī nopirka:

Uzrakstīt atsauksmi

Lai atstātu ierakstu, Jums jāieiet sistēmā.
Par šo preci atsauksmju pagaidām nav.
* ar PVN, plus piegāde