RUBINETA OLO BK+THERMO-15 BK dušas sistēma melna 625038

Zoom
Rubineta
Par preces pieejamību lūdzam sazināties ar tirdzniecības pārstāvi tālr. 26404048

Dušas komplekts OLO (BK)+THERMO-15(BK) – komplektā ir augstas kvalitātes stienis un termostatiskais maisītājs. Tas ne tikai lieliski veic savas funkcijas, bet arī moderni izskatās.

Pārklāts ar elektrostatisku pārklājumu, kas melno matēto krāsu ilgstoši saglabā vienmērīgi spilgtu.

Nerūsējošā tērauda lietus dušas galva ar viegli tīrāmiem silikona caurumiņiem. Noturīga pret 5 bar spiedienu.

Unikālā automātiskā temperatūras uzturēšanas sistēma garantē pastāvīgu, komfortablu un drošu dušas ūdens temperatūru neatkarīgi no karstā vai aukstā ūdens svārstībām ūdensapgādes sistēmā.

Jaucējkrāna konstrukcijā izmantota augstākās klases termostata kasete ar termoelementu Vernet (Francija).

RubiBrass – īpaša sastāva misiņa sakausējums. Šajā ilgtspējīgajā un cilvēka veselībai nekaitīgajā sakausējumā ir maksimāli samazināts svina un citu materiālu, kuri var reaģēt ar dzeramo ūdeni, daudzums.

RubiCoat-E – unikāls ļoti izturīgs un izturīgs jaunākais polimēru pārklājums. RubiCoat-E ir uzlabota RubiCoat tehnoloģija ar papildu galvanizācijas posmu. Šis papildu process piešķir polimēru pārklājumam vēl lielāku izturību un izturību pret nelabvēlīgām ārējām ietekmēm.

Neoperl aerators: zems trokšņa līmenis, ilgāks kalpošanas laiks, ideāla ūdens plūsmas kvalitāte, uzlabota aizsardzība pret kaļķiem. Vācijas uzņēmums Neoperl ir pasaulē vadošais aeratoru ražotājs.

Šī jaucējkrāna pircēji saņem produkta civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu apdrošināšanas sabiedrībā AB “Lietuvos draudimas”. Produkta civiltiesiskās atbildības apdrošināšana aizsargā patērētāju tiesības un atlīdzina trešajām personām (patērētājiem) nodarītos zaudējumus, ja šie zaudējumi saistīti ar RUBINETA produkcijas nepienācīgu kvalitāti.

Klients, kas nopirka šo preci arī nopirka:

Uzrakstīt atsauksmi

Lai atstātu ierakstu, Jums jāieiet sistēmā.
Par šo preci atsauksmju pagaidām nav.
* ar PVN, plus piegāde