Kid-Man Tualetes krēsls ar polsterētu sēdekli 04-7400

Zoom
Kid-Man
Par preces pieejamību lūdzam sazināties ar tirdzniecības pārstāvi tālr. 26404048

Pelēks, klasiska stila tualetes krēsls ar polsterētu sēdekli – praktiska un droša izvēle personām ar kustību traucējumiem vai gadījumos, kad nav iespējams izmantot parasto tualeti. Nepieciešamības gadījumā produktu var izmantot arī kā ērtu, mīkstu krēslu.

Stabilais krēsls, kas sver 7 kg, ir pielāgots lietotājam, kura svars nepārsniedz 130 kg. Rāmis ir izgatavots no metāla caurulēm, krēsla atzveltne un elkoņu balsti – polsterēti. Sēžamā daļa – polsterēta, ar slēgtas formas 26x22 cm izgriezumu, kas no virspuses aizsedzams ar polsterētu vāku. Krēsla komplektācijā ietilpst aizsedzams 5 l naktspods, kas no augšas ievietojams speciālās sliedītēs, kuras atrodas zem sēdekļa. Lietotāja ērtībām sēdekļa augstums ir maināms, regulējot krēsla kājiņu garumu. Tualetes krēsls tiek piegādāts gandrīz pilnībā sagatavots lietošanai.

Ikviens tualetes krēsls ar polsterētu sēdekli ražotnē tiek pārbaudīts, tādēļ līdz klientam nonāk tikai kvalitatīvs produkts. Krēslu ieteicams uzglabāt sausā vietā, kur tas netiek pakļauts tiešiem saules stariem, periodiski veikt mitro tīrīšanu, neizmantojot spēcīgus tīrīšanas līdzekļus, vai to apklāt.

Sadaļā "Ražotāja informācija", lūdzam rūpīgi izlasīt lietošanas un kopšanas instrukciju, kā arī ieteikumus Jūsu drošībai.

Maksimālā slodze,   kg  130
Kopējais augstums, cm  82-98
Kopējais platums,    cm  58
Kopējais garums,     cm  52
Sēdekļa augstums,  cm  46-51
Sēdekļa platums,     cm  43
Sēdekļa dziļums,      cm  43

 

Uzrakstīt atsauksmi

Lai atstātu ierakstu, Jums jāieiet sistēmā.
Par šo preci atsauksmju pagaidām nav.
* ar PVN, plus piegāde