RAVAK Uni Chrome Rim Off sienas pods melns X01794

Zoom
RAVAK
Par preces pieejamību lūdzam sazināties ar tirdzniecības pārstāvi tālr. 26404048

RAVAK Uni Chrome Rim Off sienas pods melns X01794

Uni Chrome RimOff podam nav skalošanas malas, kas rada potenciālu netīrumu uzkrāšanās risku. Bez skalošanas malas poda iekšpusē nav nepieejamas slēptuves, pods ir ideāli gluds, dzidrs un netīrumiem nav kur pielipt. Īpašais dizains nodrošina precīzu skalošanu tikai ar ūdens strūklu bez papildu tīrīšanas. Ideāls risinājums tiem, kam rūp nevainojama tīrība, higiēna un vienkārša apkope. Šo tualetes podu estētika ir veidota tā, lai atbilstu plašajam Chrome vannas istabas koncepcijaiieskaitot visu vannas istabas aprīkojumu. Pateicoties piekarināšanai pie sienas, WC Uni Chrome RimOff atvieglo tīrīšanu vannas istabā vai tualetes telpā. Stiprinājuma punkti ir paslēpti uz tvertnes, lai netraucētu tās tīro un neatņemamo dizainu. Bez malām un krokām, kur varētu nosēsties netīrumi. Greznā melnā dizainā.

Kvalitatīvs melns matēts keramikas materiāls svaigā un izsmalcinātā dizainā ikdienai. Tualetes dizains bez skalošanas malas ļauj noskalot visu virsmu. Tualete ir paredzēta piekārtai pie sienas.
Podam iesakām iegādāties instalācijas skalošanas moduli , melnu Chrome vadības pogu un melnu vāku, kas aprīkots ar SoftClose palēninājuma sistēmu.
WC Uni Chrome RimOff black ir Click sistēma, kas ļauj ērti noņemt sēdekli ar vienu kustību un lieliski iztīrīt telpu zem tā.
Visaptverošam tualetes telpas vai vannas istabas risinājumam iespējams iegādāties papildus Chrome koncepta produktus ( bidē , izlietnes , mēbeles utt.).

RAVAK iesaka:

  • konsultējieties ar savu santehniķi (piegādātāju), lai uzzinātu piemērotu skalošanas tvertnes (instalācijas moduļa) un RimOff sienas tualetes poda kombināciju.
  • nepiemērota kombinācija var ietekmēt no tvertnes izskalotā ūdens dinamiku ar iespējamu pārplūdi pāri bļodas malai
  • mēs iesakām izmantot tualeti ar RimOff tehnoloģiju ar RAVAK moduli vai moduļiem ar skalošanas daudzuma regulēšanu līdz 4,5 l ūdens

 

Modelis X01794
Izcelsmes valsts Čehija

Klients, kas nopirka šo preci arī nopirka:

Uzrakstīt atsauksmi

Lai atstātu ierakstu, Jums jāieiet sistēmā.
Par šo preci atsauksmju pagaidām nav.
* ar PVN, plus piegāde